Tosiaan päätimme tarkistaa, onko Emilin paino noussut minkä verran. Meille tullessa Emil painoi n. 1,5 kg. Meille tulosta on mennyt reilu kuukausi ja ruoka on maistunut kyllä oikeinkin hyvin; niin kuivamuona kun tuo raaka-ravintokin. Lams ei ole ollut Emilin mielleen, mutta koska sitäkin evästä olemme ostaneet, niin saa kyllä kelvata. Muita merkkejä onkin sitten ollut Hills ja Royal Canin. Tuo Royal ja siinä eri maut ovat olleet kaikista parhaiten Emilille maistuvaa.

No edelleenkään en voi olla mainitsematta - broileri, maustamaton menee näiden valmisruokien edelle.

Tosiaan punnitsimme Emilin nyt viikonlopun aikana. Käytimme punnituksessa kahta eri menetelmää. Ensimmäisessä menetelmässä Lasse kävi itse vaalla ensin ja otti se jälkeen Emilin syliin ja katsoimme heidän yhteispainon. Toisena menetelmänä käytimme sitä, että houkuttelimme Emilin itse seisomaan vaalla. Jäkimmäinen vaihtoehto oli, kuten voitte arvata varmaan, se vaikempi vaihtoehto toteutettavaksi.;)

Emiliä ärsytti koko touhu kun yritimme houkutella mitä ihmeellisin keinon vaalle tai saatikka pysymään siinä!

Hassua kyllä, kun vaaka jäi meiltä myöhemmin tuohon olohuoneen lattialle, löysimme Emilin makoilemasta sen päällä. Kissa on käskyttämällä huone tekemään juuri mitään:)

elokuu2013Emil 005.JPGelokuu2013Emil 004.JPGelokuu2013Emil 003.JPG

Jaa, mitäkä se vaaka sitten näytti! No arvatkaapa - 2.4 kg!!

kyllä on ruoka maistunut, kun ikää on kuitenkin vasta 4 kk!!!!

 

elokuu2013Emil 002.JPG